Jouw unieke website vormgeven

Jouw eigen unieke website ,ontworpen om jouw bedrijf zichtbaar én uitnodigend te maken, zodat klanten graag met je in contact willen komen

WEBDESIGN

Het ontwerpen en ontwikkelen van professionele, goed vormgegeven websites

WEBDESIGN

SEO

MARKETING

WEBSITES

Online het verschil maken

byMIC (en partners) biedt service aan zzp-ers, bedrijven en organisaties op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van professionele, goed vormgegeven websites voor de juiste prijs.

SEO

Meedenken met de klant

Naast webdesign kan byMIC, SEO diensten leveren. Dit voor onder andere zoekmachine optimalisatie, content marketing en linkbuilding om jouw publiek beter te bereiken en de conversie te verhogen.

MARKETING

Identiteit

Ook biedt byMIC ondersteuning in de vorm van strategiekeuze en/of de keuze van een bedrijfsnaam, het ontwerp van een logo,de ontwikkeling van een huisstijl, marketingactiviteiten, kortom het vormen van een identiteit.

Een greep uit het portfolio

De websites van byMIC zijn allen ontstaan in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers van byMIC.

Bekijk diverse websites in het portfolio

WAAROM BYMIC

Websites en webshops van byMIC

Je krijgt een betaalbare website of webshop met een professioneel ontwerp. byMIC maakt jouw nieuwe website in WordPress. Het meest gebruikte systeem ter wereld, dat bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast krijg je een website die op elk apparaat optimaal werkt (responsive dus). 

byMIC houdt alle ontwikkelingen in de gaten en kan dan ook jouw website onderhouden en voorzien van updates.

WIE IS BYMIC

Michiel Lublink

Ik ben een geboren Terschellinger, een creatieve jutter. Ik zoek, vind, creëer en inspireer. Hiermee kom ik tot verrassende resultaten en ideeën. Ik werk met humor, passie en ben in staat natuurlijke verbindingen te leggen’

Buro Vloed

Grotere projecten? Maatwerk? User interface- & user experience-design?

byMIC werkt ook onder de naam van Buro Vloed


Buro Vloed is ontstaan uit een nieuwe samenwerking tussen twee creatieve bureaus uit Zwolle: ByMIC en Check In Media. Na de succesvolle gezamenlijke ontwikkeling van het eigen product Toezichtloket, hebben 2 bureaus besloten om intensiever samen te gaan werken, onder een de naam van Buro Vloed.

PROJECTEN

Ieder heeft zijn eigen expertise, zo ook Buro Vloed. Omdat Buro Vloed als one-stop-shop willen fungeren voor haar klanten, hebben zij een aantal betrouwbare partners om ons heen verzameld.

MAATWERK

Maatwerk tbv websites, webapps en webshops . In elk project is heb je te maken met andere wensen, eisen en gebruikers. Buro Vloed speelt hierop in.

UX

Buro Vloed is specialist op gebied van maatwerk websites en User centered Design.

WELKOM

De koffie staat klaar

Dokter van Deenweg 162 (4e Etage)

8025 BM Zwolle

06-29111596

Contact

Wil je graag meer informatie over byMIC? Neem dan gerust contact op.

Dit kan telefonisch, via e-mail of het onderstaand contactformulier.