Over mij

'Ik ben een geboren Terschellinger, een creatieve jutter. Ik zoek, vind, creëer en inspireer. Hiermee kom ik tot verrassende resultaten en ideeën. Ik werk met humor, passie en ben in staat natuurlijke verbindingen te leggen’

Mijn overtuiging is dat service, klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen voorop moet staan bij het bouwen van een website. Het maken van een mooie, functionele website die aan jouw behoeften voldoet.

Voordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart ben ik in dienstverband altijd bezig geweest met milieu en omgevingsmanagement. Uiteindelijk heb ik naast mijn werk mijzelf de vakgebieden van webdesign en marketing eigen gemaakt. In 2015 heb ik de “sprong” gemaakt om mijn carrière een andere impuls te geven en meer met mijn creativiteit te gaan doen.


Ik ben opgegroeid op Terschelling, maar ik woon nu al ruimschoots 20 jaar in Zwolle en buiten mijn werk houd ik mij veel bezig met mijn gezin, fotografie en sport. Ik ben onder andere fanatiek sloeproeier bij sloeproeien Zwolle.